Tondrom Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Witam, Jestem na kupnie kołowrotka spiningowego, na chwile obecną mam 2 typy Spro Red Arc bądź Shimano Aernos i w sumie nie mam pojęcia który byłby lepszy. Prosze o ocenę który byście wybrali na moim miejscu i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 - Jeśli się nie śpieszysz to proponuję śledzić aukcje... -ostatnio poszła nowa Caldia 3000 za 360 pln ( w sklepie 1000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Niby sie nie śpiesze, ale nie mam zamiaru czekac na okazje nie wiadomo ile, przygotowuje sie do sezonu przyszłego. Na allegro ktos sprzedał nowy sprzecior za tyle ? niewiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 zgadza się a np.diaflexa za 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi