lukasz89 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Mam takie pyt jesli gdzies juz jest to bez zlosci czy jesli zaplacilem skladki w w kwietniu 2012 roku to moge wedkowac do kwietnia nastepnego roku czy do konca roku 2012? co prawda lowie juz dluuuugi czas na wodach PZW ale wczesniej nie bylo mozliwosci wedkowac juz po nowym roku stad moje pyt , i takak mala sprawa odrazu za jednym razem, nigdy nie lowilem z lodzi mam zamiar kupic konkretny ponton wedkarski i moje pyt brzmi czy dochodza jakies oplaty? podobno trzeba rejestrowac lodzie ale czy ponton tez? ile to kosztuje i gdzie zalatwia sie takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Opłata jest ważna do 31.12. danego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 I to jest właśnie durne, bo np. opłacając składkę w październiku lub listopadzie płaci się tyle samo co w styczniu a składki są ważne tylko do 1 stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz89 Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 i lipa a gdybym chcial nap powedkowac w styczniu to co wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz89 Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 zawsze oplacilem w kwietniu i nie pamietam czy placenie zaczyna sie unas juz od stycznia ale chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi