spondi21 Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 fix byłemś ostatnio. Ja jade jutro z wizyta do babci wiec zajade zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 10 Marca 2013 Autor Share Napisano 10 Marca 2013 Nie nie byłem.Praca,praca. Zresztą nie ma mnie w Szcz-nie , wracam w poniedziałek. Wtorek jest dniem na rybki i raczej gdzieś pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Niestety pogoda jest jaka jest wiec odpusciłem tym bardziej sniegu tyle na ulicach ze szkoda czasu i zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Byłem dzisiaj od 12.30 do 15.30 ,troczek ,drop,guma,obrotówka.Wynik 20 okonków (5-13cm), 1 bass 10cm,pstrąg tęczowy ok.35 cm. Wszytko na troka ,kolor czerwony jak ochotka ze świecącym brokatem. Oto tęczak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Gratuluje. Widać poprawia się rybostan na dolnej skoro tęczaki rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_mm Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Fajny pstrążek zapewne uciekinier z jednej z hodowli. Ciekawe czy więcej ich tam pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 W sobotę idę porzucać skoro okoń się wkońcu ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 I jak fix było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 Byłem dzisiaj od 14.30 d0 18ej,wynik to jeden tęczak 30cm, leszczyk ok.15cm,i 16 okonków 5-15cm.Metoda spining -troczek,łowiłem spod lodu che che! Tak niektórzy uważają....Wszystkie ryby w wodzie z powrotem.. Oto fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Dzisiaj byłem na kanale ciepłym w Gryfinie,wynik 33 okonki 5-14 cm,2 bassy 10-12 cm i przyłów w postaci skorupy po małży.Metoda trok,kolory paprochów różne,żółte,czerwone z brokatem,perłowe.na czarne i fioletowe zero brań.Próbowałem ze smużakami i salmo minnow za kleniem,jaziem czy bolkiem ale nic.Guma opad,obrotówka,drop i zero.Okonia 30 cm złapałem tu ostatni raz w grudniu(na tarło chyba idą już). Próbowałem z muchą na troku i też przegrałem.Pstrąga zero dzisiaj,nikt z obecnych nie złapał.Na feeder łowili krąpiki i płoteczki ,jazia ktoś trafił na spławik. Generalnie zimno,pizgało niemiłosiernie od 10ej,a od 11ej brania były sporadyczne... Pozdrawiam Dorzucam fotki,wszystkie rybki z powrotem w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 19 Marca 2013 Autor Share Napisano 19 Marca 2013 Byłem dzisiaj od 11 do 15.30 ,wynik 30 okonków z których największy miał 18 cm,do tego tęczak 25cm,trzeci w tym miesiącu.Łowisko dolna odra w Gryfinie.Śnieg padał ale było cieplej niż w niedzielę.Dołączam fotkę mojej największej bestii. Linki do tęczowego. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c03c08467338f7e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cbac9dbaff28c493.html Pozdro dla wytrwałych i upartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 To widzę że z Hodowli sporo ich uciekło skoro trafiłeś kolejnego.Ja teżw weekend sie wybiore pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 21 Marca 2013 Autor Share Napisano 21 Marca 2013 Mimo kaszlu i kataru byłem dzisiaj,znajomy śmiał się bo śnieg padał,zimno a ja na rybki,mówi że jestem stuknięty,ale on nie rozumie naszej pasji. Łowiłem od 16.15 do 18.40,wynik 30 pasiaczków 10-20 cm,jeden bass 19 cm.Tęczowego ani widu ani słychu.Znowu coś ganiało drobnicę... Brania do 18ej,jak była szarówka nic nie stuknęło,znowu próbowałem na małe wobki,obrotówki i przegrałem.Admira wygrana na Rybomani w Poznaniu daje radę. 20-taczek brzuszek miał okrągły,bass wspaniale walczył na dwunastce,piękny jest. Dołączam fotki,wszystko pływa dalej w swoim środowisku .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Marca 2013 Autor Share Napisano 22 Marca 2013 daniel lecisz jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 daniel lecisz jutro?No ba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Marca 2013 Autor Share Napisano 22 Marca 2013 Daj znać jak poszło,ja w niedzielę lub poniedziałek będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Tylko jeszcze niewiem do której będę pracował.Mam nadzieje że niedługo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Byłeś?Jestem ciekaw ile "ugrałeś" na tym mroźnym wietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Niedawno wrocilem z pracy i niebede szedl na ta pizgawicie...masakra jak zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Ja jutro będę ,tak z rana ,no chyba że będzie -20 to nie. Mój rekord na dolnej to -13 z zeszłego roku ... Pozdro dla wytrwałych i upartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 Byłem dzisiaj od 7 do 13ej,wynik 34 okonie,1szt 27cm,5 szt 20 cm reszta od 10-17cm na spina łowiłem 5 godz,1 godz na spławik za jaziem, ale złowiłem tylko kilka krąpików ok.10cm. Rano u mnie na 6 pietrze o 6.15 było -8,niżej na pewno było chłodniej.Od 10ej bardzo ciepło było. Dołączam fotki największego.Brzuszek miał napęczniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 26 Marca 2013 Autor Share Napisano 26 Marca 2013 Dzisiaj mizeria jakiej dawno nie było,7 brań i tylko 6 okonków 10-15cm.Machałem od 7.40 do 10ej,spławikowcy i feederowcy ,też bardzo słabo,małe krapiki tylko. Jak mówił mój znajomy fragles-"nie zawsze musi być kawior". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Fix stan na Widuchowej jest ok 1m poniżej stanu alarmowego wiec główki są odkryte. http://www.rzgw.szczecin.pl/informacja-zeglugowa-dla-rz.-odry-i-szczecinskiego-wezla-wodnego/single/id/1539 Chyba Polece na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salosik Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Przy takim stanie wody są napewno zalane. Optymalny stan dla gozdowic to 275 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Marca 2013 Autor Share Napisano 28 Marca 2013 Dzisiaj od 16 do 18.30 na ciepłym,wynik 27 okoni ,największe 20 cm.Bolek ganiał drobnice ale nie dał się skusić,napotkany wędkarz powiedział mi ,że wczoraj trafił 3 sztuki na obrotówkę. Spławikowcy i feederowcy też cienko,sama drobnica.Woda niska,prąd mocny/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi