daniello2010 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Teraz składam na Feeder Shimano Beastmaster 3,9m...i czekam na majówke i jedziemy na majówkę na karpie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 Daniello jak tam twoje okonie?Byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Nie bo chory jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 To zdrowia Danielo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 No niech mnie juz puszcza bo jeszcze mam tydzien urlopu i szkoda go w domu spedzic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2013 Byliśmy dzisiaj , 2 osoby od 9 do 11 .Suma około 45 okoni,niestety 17 cm najwieksze,na troczek 26 rzutów 21 ryb,na dropa złowiłem 3szt,drop dzisiaj słabo.Złapałem pierwszą w życiu rybę na sztuczną osę-okoń.Bolek lub jaź ganiał drobnicę.Na spin-mada 1szy w życiu raz,też ryba okoń.Na troczku paprochy denaturat z brokatem,motor oil,żółte.Na czerwone nie próbowaliśmy.Zostalibyśmy dłużej ale zawinęliśmy się na inę po troć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 16 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2013 Jutro lub w piątek będę tu łowił,dam znać jak poszło.Nastawiam się na spina ,feeder i z gruntu na martwą rybkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 FIx-bus i jak było. Byłeś czy nie. daj znać jak winiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2013 Byłem,byłem ale dzisiaj dopiero.Łowiłem na dropa i trok,na feederka czasu nie było.Wynik zero,miałem jedno branie na troczek.Machałem tak od 8 do 10 potem zmieniłem miejsce na kwadrat przy elektrowni,machałem do 11 i tam też zero.Woda średnia,przechodząca w niską,fala w stronę elektrowni na Czechosłowackiej.Dziwne bo widziałem tu z 40 kormoranów,kręciły się koło mnie i hodowli karpia,czyli drobnica była prawdopodobnie.Drapieżnik zwykle podąża za nią a dzisiaj było inaczej,może później było lepiej... Tyle że ja o 12ej byłem w domku,aaa zimno jak cholera ,dłonie mi w neoprenach marzły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 30 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2013 Byłem w ostatnią niedzielę od 9 do 11.wynik jeden sandaczyk na dropa taki ok.20cm.Woda barzo niska,ltało troche kormoranów.Na trok zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 13 Lutego 2013 Autor Share Napisano 13 Lutego 2013 Rano przed 8 godz. 2 osoby i zero na trok i dropa,po 13-ej powtórka i kilka okonków na tro,drop zero.Rybki nie miały więcej niż 10cm,mizeria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Fix a może by spróbować ze smużakiem za Jaziem i Kleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo chętnie jak kolega mi pokaże jak to robić Prawda taka że nigdy w zyciu nie złowiłem klenia ani jazia na spina,ale bardzo bym chciał.Jazie łapałem na dolnej wielokrotnie tyle, że na feeder przynęta kuku.Wiem są smużaki i małe woblerki,spinmady,chrabaszcze itp. Ja nie mam doświadczenia,słyszałem że w rzece Płonia można połowić klenie,znam nawet gościa co ma niezłe wyniki ale na chleb.Czytać czytałem wiele o spinie i jazio-kleniach ,ale czytanie i praktyka to 2 różne rzeczy... Tak wiec jak kolega ma ochotę to możemy razem polecieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Chętnie ale na poczatek przemaszerował bym płonie. Znam fajne miejsca czesto tam bywam. Moze w tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 18 Lutego 2013 Autor Share Napisano 18 Lutego 2013 Czemu nie wysłałem ci mój nr tel na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 to wyslij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Byłem wczoraj od 9 do 11.30.2 osoby ,trok,drop.Wynik 7 okonków!,dosłownie okonków,na troczek.Nie wiem co sie dzieje z ryba,potem z wieczora koło 17.30 byłem na parnicy,rzuciłem około 15 razy-kontrolnie,nawet pyknięcia nie było... Miałem za to fajny przyłów ,wytargałem szczytówke od wedki w kolorze czarnym,przelotki skorodowane wiec musiała tam trochę leżeć Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Ja w sobote idę pochodzić i poszukac okoni..mam kilka nowych miejscowek na oku..Zobaczymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spondi21 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Fix możliwe że stan wody jaki jest sprowodował że wyba zmieniła położenie. Byłem wczoraj na Płoni się przejść i po chwili zrezygnowałem stan ok 1m ponad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Kolego na dolnej odrze jest niziutki od 10 dni gdzieś...Zawsze jak niska woda to ryba się rozpływa gdzies,dziury i inne...Na każdej wodzie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 23 Lutego 2013 Autor Share Napisano 23 Lutego 2013 Daniello byłeś? jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 27 Lutego 2013 Autor Share Napisano 27 Lutego 2013 Dzisiaj 2 osoby od 11 do 15ej,koło garaży drop,trok,wegorz savage,guma opad,obrotówka,wynik 16 okonków od 5 do 12cm na trok.Nie wiem co sie dzieje.Z boku na spławik płoteczki łowili ale też bez szału. Aa , jeszcze coś, ostatnio jak kupowałem pozwolenie na ten rok to otrzymałem rejestr połowów ,tyle że nie jest obowiązkowy.Wprowadzili go głównie z myślą o tych co z łodzi łowią bo zgrzyty były jak spływali na wody Pzw i odwrotnie.Taką informacje otrzymałem u źródła . Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Dzisiaj 2 osoby od 11 do 15ej,koło garaży drop,trok,wegorz savage,guma opad,obrotówka,wynik 16 okonków od 5 do 12cm na trok.Nie wiem co sie dzieje.Z boku na spławik płoteczki łowili ale też bez szału.Aa , jeszcze coś, ostatnio jak kupowałem pozwolenie na ten rok to otrzymałem rejestr połowów ,tyle że nie jest obowiązkowy.Wprowadzili go głównie z myślą o tych co z łodzi łowią bo zgrzyty były jak spływali na wody Pzw i odwrotnie.Taką informacje otrzymałem u źródła . Pozdro!! Czemu niedałeś znać że jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 27 Lutego 2013 Autor Share Napisano 27 Lutego 2013 Sądziłem że tyrasz,będę w niedzielę prawdopodobnie,dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 3 Marca 2013 Autor Share Napisano 3 Marca 2013 Byłem od 8 do 11.wynik 9 okonków ,trok .Złowiłbym więcej ale eksperymentowałem z blaszką,wobkiem i real eel.Chciałem trafic bolka bo 3 razy pędził za drobnica jakieś 10 m obok mnie.Dużej ryby brak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi