Gofer Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Cześć, Jak w temacie, jestem w posiadaniu kija muchowego w klasie 7/8. Chciałbym go naprawić. Proszę o kontakt kogoś kto zajmuję się takimi sprawami, bądź ma namiar na zaufanego specjalistę w klejeniu wędek - kij został złamany. Oczywiście zapłacę. Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Zagadaj z Wojtkiem. www.pstragman.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 DAWID, dziękuję. Napisałem maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Dołączam się również do podziękowań.Skorzystałem po cichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 BTW. Zna ktoś Hand Made wędki tego Pana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Ja znam, naprawde świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi