Michcio Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Sam swoich miejscówek chronię i dzielę się nimi dopiero wtedy jak kogoś poznam. Wraz z kumplami wymieniamy się informacjami, ale pokazanie danej miejscówki odbywa się "osobiście" nie żadne telefony itp. Ja kumpla zabieram w swoje miejsca, on mnie w swoje. Co do dzielenia się na forum publicznym, nie robię już tego. Miałem kilka miejsc.... Niestety miałem. Niestety niektórym kolegom tutaj z forum też odmówiłem, ale jak się poznamy osoiście, zamienimy kilka zdań - kto wie @ cannibalus, @winko do zobaczenia nad wodą, gębę mą znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Michcio napisał: @ cannibalus, @winko do zobaczenia nad wodą, gębę mą znacie A i ja Ciebie Michcio również serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Michcio napisał:@ cannibalus, @winko do zobaczenia nad wodą, gębę mą znacie A i ja Ciebie Michcio również serdecznie zapraszam w moim okręgu za bardzo nie mam gdzie chyba ze na szczupaka ;D albo zobaczy sie kiedyś gdzieś na koncercie bo jak widżę kolega Michcio lubi mocne granie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi