janoxyz Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 no widzisz to moja tajna broń tamtego roku no już nie taka tajna , sandały gryzły jak szalone ale tak jak pisze dopiero jesienią i to późną chyba coś ten kolor w sobie ma. A co do fishunterów to moje skrzynki jeszcze nie widziały tych gum ale to się wkrótce zmieni... wlaśnie w sobotę kumpel miał je w swoim arsenale i prezentują się nieźle... zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Ja za Fishunterami zwiedziłem pół województwa, aż się poddałem. Dopiero przypadkowo, kupując karmę dla papugi, w czeladzkim M1 znalazłem całą gamę. Fiolety i pochodne, były dobre jesienią. Do tych wszystkich zielonych, to myślałem, że u nas, na Śląsku się nie sprawdzają o_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaiOlaf Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 właśnie wróciłem z Przeczyc, byłem z doskoku, raptem 3h od strony hm, Toporowic ? w każdym razie widziałem betonowy wał na wprost. nie byłem tam 12 lat i efekt taki: ok 40-50 leszczy i płotek przez 3h na grunt na 5 wędek w sumie białe i sporadycznie pinka najmniejsza ryba ok 15cm największa ok 33-34cm (leszcz) brania pod kij byle jaka zanęta do koszyka 3kg za 11zł chwilami było tak, że jedną rybę ciągnąłem a na drugiej brało i tak samo kolega i syn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaiOlaf Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 kto mi obciął posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 O kurcze to fajna zabawa jest na Przeczycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riss69 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Nastawiał się ktoś w tym roku na sandacza ? Jak efekty, jest w ogóle jeszcze sens jechać w poszukiwaniu sandacza na Przeczyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 Kto się nie nastawiał... Znajomi jeżdżą tam, dniami i nocami moczą nieboszczyki.. bez efektów. Ja tylko ze spinem, ale lepszych wyników nie mam. Znajomy-miejscowy też melduje, że jest lipton. Za dowód niech świadczą wyniki czerwcowych zawodów... Przeczyce odpuszczam aż do września... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Witam, panowie mam zamiar wybrać się w weekend na nockę, gdzie najlepiej się ustawić? Mam do wyboru Przeczyce, Pogoria 1 i Pogoria IV. Myślę o jakimś karpiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 mam do was pytanie jak to jest z rozbijaniem namiotów na Przeczycach? Wolno czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek1973 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Panowie jak wygląda sytuacja z drapieżnikiem? Czy szczupaki i sandacze już się obudziły letniego letargu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Wie ktoś czy leszczyk bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Byłem wczoraj na łódeczce ze spiningiem: nawet puknięcia nie było. Zresztą z tego co widziałem i słyszałem nikt nie połowił. Totalna lipa. A zamiast wody mamy żur, woda aż śmierdzi, radze wybrać się np. na Pogorię. Ostatnie na P1 dobrze brały węgorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Aha dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 A ja byłem wczoraj z kolegą. On złowił jednego niewymiarka, jednego spiął i przegapił kilka brań. Ja niestety, o kiju, choć brań miałem niemało i dwa "spady". Dla ciekawskich dodam, że kluczem jest zupełnie inne prowadzenie przynęty, co pokazał i udowodnił mi kolega. On zawsze coś złowi... Woda wygląda jak zupa ogórkowa, w niektórych miejscach kożuch tego świństwa jest tak gęsty, że masakra. Wędka i młynek do mycia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 No ale ja bym się wybrał na leszczyka. Mogę liczyć że coś złowię czy raczej sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecha1 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam. Dzisiaj byłem po towar w Pyrzowicach i dowiedziałem sie o tym łowisku. Mam zamiar kiedys sie wybrac tylko mam pytanie. Jak jest z zezwoleniem na te łowisko ? Idzie wykupic jednodniowe ? Trzeba miec opłacone PZW ? Gdzie wykupic zezwolenie i ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Trzeba mieć opłatę na woj śląskie, zezwolenie na cały rok powinno kosztować 50zł. Obojętnie w jakim kole. A czy są zezwolenia na krótszy czas - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 witam co ryba drapieżna bierze ? Woda czysta czy dalej żur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieja Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 własnie jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 był ktoś wogóle na tych przeczycach na drapieżniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 witam na Przeczycach ryby zdychają wczoraj widziałem osobiście szczupaka takiego z 45cm i kilka leszczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 witam byłem z Soboty na Niedziele w nocy 4 brania 3 małe i jeden 60 cm Sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 14 Września 2011 Autor Share Napisano 14 Września 2011 znajomi byli w tym tygodniu na nocce i też złapali po sandaczy w granicach 60 cm ... trzeba się w wekend wybrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 A w którym miejscu te połowy macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 15 Września 2011 Autor Share Napisano 15 Września 2011 znajomi byli z wczoraj na dzisiaj i złapali jednego sandacza 55 cm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi