szczupak79 Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 ja właśnie wróciłem Przeczyc byłem od strony tuliszowa,nic nie bierze jedni siedzieli przede mną i ktoś na przeciw mnie więcej nie było żywej duszy na całym zbiorniku, zero brań porażka totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Dzisiaj 6h na rybach i kompletnie nic nie brało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieskonger Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Podobno karp bierze od rybaczowki bytomskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Przechodziłem tam dziś siedział jeden gość dwa kije miał rzucone na szczupłego, ja na spinning czaskałem bez efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek_P43 Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki za odpowiedzi. Z łódki w końcu nic nie wyszło, więc próbowałem ustawiać się jakoś w okolicach połowu z fishexperta. Ostatecznie jednak czasu za dużo nie mieliśmy i zrobił nam się spacer rekreacyjny a nie wędkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 30 Grudnia 2013 Share Napisano 30 Grudnia 2013 Bywa ktoś nad wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 Ostatnie 5 wypadów /wieczorami/ za sandaczem niestety na ZERO Wędkarzy można jeszcze spotkać spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 31 Grudnia 2013 Share Napisano 31 Grudnia 2013 No kurka myślałem opłacic już i jechać ale jednak poczekam , skompletuje nowy rzeczy i będzie można ruszyc mysle marzec jak tylko lód zejdzie ( jak będzie) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 witam w nowym roku,nie wiecie może ile składka w tym roku wynosi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Wiemy tyle co rok temu Wszystko jest na stronie Okręgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Ja płaciłem 1zł więcej czyli 211zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Witam jaki lód na Przeczycach był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 Na Pogori lód około 2 cm więc na Przeczycach pewnie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 1 Lutego 2014 Share Napisano 1 Lutego 2014 O której Pogorii mówisz? bo ja wczoraj po południu z dzieckiem byłem od plaży ludzi na łyżwach jeżdziło gość jakieś 100m od brzegu na lodzie siedział,lód miał ok 12cm,dziś kolega siedział od dzikiej i miał z 10cm to nie wiem w 3h stopniał o 8cm? , a co do Przeczyc mam kolege który widzi z okna jezioro ludzie siedzieli od Tuliszowa ale on na lód się nie pcha i nie łowi ryb więc inf mam tylko że siedzą a grubośći nie sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Lód już puszcza. Na Przeczycach na dopływie już go nie ma ale rybka jeszcze nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Witam, orientujecie się czy jak zejdzie lód, to czy można spiningować za okoniem na Przeczycach i Cz.Przemszy przed zbiornikiem ?? (kiedyś był całkowity zakaz do końca maja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Na Przeczycach zakaz do końca maja, Czarna przemsza licencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Na Czarnej przemszy przed zbiornikiem spiningować można tzn. na wschód od mostu na DK1, bo na zachód od mostu to już łowisko 004 czyli Przeczyce no i zakaz spina do końca maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 17 Lutego 2014 Share Napisano 17 Lutego 2014 Witam,orientujecie się czy jak zejdzie lód, to czy można spiningować za okoniem na Przeczycach i Cz.Przemszy przed zbiornikiem ?? (kiedyś był całkowity zakaz do końca maja). Dalej jest zakaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 21 Lutego 2014 Share Napisano 21 Lutego 2014 Byłem wczoraj na Przeczycach jakieś 2 godzinki. Brania były bardzo delikatne, niektórych na 1 gramowym spławiku nie widziałem zwłaszcza przy lekkiej fali. Udało mi się wyciągnąć kilkanaście małych płoteczek i niewymiarowego klenia [22cm]. Ogólnie zabawa przednia, zwłaszcza po zimowej przerwie. Nawet kontrola się przydarzyła Sezon uważam za otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Też ostatnio spławikiem machałem lecz tylko jakaś drobnica męczyła się haczykiem, nie wyciągałem nic lecz wyglądało mi to na słonecznice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Witam, panowie gdzie najlepiej połowić płotek na Przeczycach na spławik ?? Może jakaś zatoczka przy bytomskiej stanicy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 22 Lutego 2014 Share Napisano 22 Lutego 2014 Dokładnie Kingu. Byłem dzisiaj w zatoczce przy DK78 dwie godzinki. Kilkanaście płotek i okonków - same maleństwa. Haczyk 18 z pinką lub białym, przypon 0.08, spławik 1g. to max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 27 Lutego 2014 Share Napisano 27 Lutego 2014 Wasyl to chyba był jazik nie klenik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi