krisis Napisano 29 Września 2011 Autor Share Napisano 29 Września 2011 potwierdzam że zbiornik jest otwarty bo znajomi tam wieczorkiem przejeżdżali, ale czy coś wpuścili to nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 i jak tam sandaczyk ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Jak wygląda woda nadal zielona? Zakaz łowienia szczupaka do kiedy obowiązuje i jest to całkowity zakaz łowienia na spinning czy tylko zakaz zabierania przypadkowo złowionych podczas połowu sandacza lub okonia? W sobotę zbiornik otwarty czy jakieś zawody są planowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 to wkoncu jest zakaz połowu na przeczycach czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Przeczyce są otwarte ! Byłem dzisiaj na łódce ze spiningiem... lipa. Dwa pobicia, ale puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Wiecie do kiedy jest zakaz połowu szczupaka na Przeczycach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 byliśmy w sobotę na nockę, jeden sandacz u nas na 8 wędek i jeden u gościa z boku, słabiutko ... nie ma żadnej kartki jeśli chodzi o zakaz połowu szczupaka, bynajmniej w tym miejscu gdzie biliśmy ale łódek na wodzie dość sporo było więc raczej na pewno nie ma zakazu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Facet z Bytomskiej stanicy mówił że jest zakaz spiningowania od wysokiego napięcia do prawego brzegu wyspy i zakaz zabierania szczupaka (wpuścili 2 tony, ale większość małego). Można by się kłucić w razie kontroli, bo faktycznie żadnej oficjalnej informacji nie ma na temat tych zakazów... Wiecie może gdzie najlepiej porzucać za szczupakiem na Przeczycach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 a do kiedy to obowiązuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 i co mozna juz lowic na przeczycach czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 i jak ze drapieznikiem na przeczycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 w tamtym tygodniu dwie posiadowki, w srode i czwartek od 18 do 2 w nocy i jeden sandacz 67cm, wczoraj rowniez zasiadka od wieczora do 1 w nocy z kumplem i bez dotkniecia, tak jaby sandacze coraz slabiej gryzly, wyskocze moze na nocke w weekend, zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Teraz nocki nie zachęcają do zasiadek (ZIMNO). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 nie ma zlej pogody tylko sa zle ubrani wedkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Może i prawda ale jak się ubrać jak w nicy jest -3 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 ja mam 3 pary kaleson, cieple spodnie i kiedys mialem kołdre, heheh przykrywalem sie w aucie i bylo spoko, nawet spało sie dobrze kilka cieplych bluz cos na rozgrzewke ciepła kurtka, w grudniu kilka zasiadek przerzyłem, nie ma zle, ale powiem szczerze ze sandał jakos przestał brac, a bral bardzo dobrze, padło kilka ładnych sztuk u moich kolegów, mnie niestety nie było dane, podobno pod tamą na wywózke jeszcze mozna cos pociagnac ale jakos mnie tam nie ciagnie , zawsze zasiadam na płytszej, jeszcze kilka wyjazdow w tym roku zalicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 witam co to za karpie tam wpuścili panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodniczenko Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 a ile może wiecie wpuscili tego karpia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 ja mam 3 pary kaleson, cieple spodnie i kiedys mialem kołdre, heheh przykrywalem sie w aucie i bylo spoko, nawet spało sie dobrze kilka cieplych bluz cos na rozgrzewke ciepła kurtka, w grudniu kilka zasiadek przerzyłem, nie ma zle, ale powiem szczerze ze sandał jakos przestał brac, a bral bardzo dobrze, padło kilka ładnych sztuk u moich kolegów, mnie niestety nie było dane, podobno pod tamą na wywózke jeszcze mozna cos pociagnac ale jakos mnie tam nie ciagnie , zawsze zasiadam na płytszej, jeszcze kilka wyjazdow w tym roku zalicze hehe no to ładnie, kilka par kalesraków, bluzek i nawet kołdra a może lepiej pierzynke znam to ale jak jest pod 0 C, to nawet pierzynka nie pomorze, my w aucie włączamy butlę lpg ze słoneczkiem, ale to bardzo niebezpieczne ... można się zaczadzić lub spalić ... coś wspomnieliście o karpiu, czyżby już zarybili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 podobno zarybili 5,2 tony szczupaka, sandacza i karpia ogółem, ale ile w tym prawdy niewiadomo, ludzi siedzi bardzo mało, przynajmniej od strony drogi szybkiego ruchu zarybianie tylko karpiem zawsze bylo koncem pazdziernika, poczatkiem listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 zarybianie tylko karpiem zawsze bylo koncem pazdziernika, poczatkiem listopada no właśnie, karpiem zawsze zarybiali w listopadzie ... ... sandała i szczupaka to podobno wcześniej wpuścili przed zawodami spiningowymi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Narazie wpuścili samego szczupaka - 2 tony. A teraz mają wpuszczać wszystkiego po trochu i część zbiornika będzie zamknięta. Wczoraj byłem ze spiningiem - tylko małe szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 wpuścili tonę karpia takiego po 20 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 szczupak79 - orientujesz siiedy zarybią Porębę ? Ciekawe czy dadzą wcześniej info o zarybieniu, czy jak to zwykle bywa wpuszczą po cichu i nikt nie będzie wiedział co wpuścili. Zarybienie z tamtego roku to jakieś nieporozumienie. Zastanawiam się ile oni przy zarybieniu biorą ryb dla siebie w reklamówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 w tej porębie to jest mafia ja sie przepisałem do Myszkowa i jest lepiej i taniej,a pewnie wpuszczą przed samym lodem,ponowne 80kg karpia jak w zeszłym roku,i szczupaczka,wydra będzie miała co robić.jade dziś na przeczyce na sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi