daniello2010 Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Panowie wie ktoś może coś o tym młynku??Używa ktoś??Planuje jego zakup bo całkiem ładnie wygłada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb603 Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Zamówiony, jutro powinien dotrzeć także napisze co i jak. PZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2012 I jak kolego przyszedł sprzęcik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb603 Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Tak dziś dotarł a więc: Szału nie ma ale za tą cenę nie spodziewałem się nic lepszego, jakość wykonania mogła by być lepsza - plastiki jak w kołowrotkach za 80 zł. Na sucho kręci płynnie ale też bez rewelacji ( coś na po dobę jak dragon viper itp.) No i jeszcze rączka korbki wg. mnie ma za duży luz - stuka podczas kręcenia co może być uciążliwe na dłuższą metę. (Made in china to made in china niestety). Jak dla mnie cena powinna oscylować raczej w granicach 100 zł max. 120 ale pewnie stanieje na wiosnę a na chwilę obecną chyba lepiej rozejrzeć się za modelem passio lub Ryobi Ecusima, które są w podobnych cenach. Jest to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia nie poparta żadnymi testami na wodzie także trzeba wziąć to pod uwagę przy wyborze kręciołka a jak będzie naprawdę sprawował się ten model? Hmmm...za rok będzie można coś więcej powiedzieć. Pozdrawiam... I połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Marca 2013 Autor Share Napisano 26 Marca 2013 I jak ktoś może coś świerzego napisać o tym kołowrotku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 27 Marca 2013 Autor Share Napisano 27 Marca 2013 Panowie to nikt nie używa tego kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek.76 Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Mam ten kołowrotek w rozmiarze 650 przy feederze. Na plus-ładnie układa żyłkę, minusy- opisane w postach powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi