technops Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Łowi ktoś teraz tam w tym okresie ? jak dalej będzie na plusie to wyciągam wędki i jutro tam jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleq_30 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Łowić łowi widziałem dziś dwóch gości ze spinningiem ale nie wiem czy coś łapali nie było czasu stanąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj niestety zero brań na spina i zero na feedera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 Od 1.01.2015 okręg Opole wprowadził nowe zasady wędkowania na rzece Nysa Kłodzka od zapory w Kozielnie do mostu w Paczkowie złów i wypuść oraz haki bez zadziorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 17 Grudnia 2014 Share Napisano 17 Grudnia 2014 złów i wypuść oraz haki bez zadziorów. to fajnie bo tam była zawsze rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 18 Grudnia 2014 Share Napisano 18 Grudnia 2014 W końcu jakiś konkret, w maju o miejscówkę można być spokojnym. Ciekawe gdzie teraz przeniesie się ,, element''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Był już może ktoś , jak z miejscem i rybkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Strefa no kill zlikwidowana, ludzi na maxa ,każdy beretuje wszystko co złowi W zeszłym roku było idealnie nie było ludzi były ryby, teraz porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 3 godziny temu, nalewator napisał: Strefa no kill zlikwidowana, ludzi na maxa ,każdy beretuje wszystko co złowi W zeszłym roku było idealnie nie było ludzi były ryby, teraz porażka. Smutne... A jaka jest przyczyna likwidacji strefy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Heh nie wiesz jak to jest u nas w kraju, przecież ludzie głodni nie mają co jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2016 Ja byłem w niedziele na chwilę. Bierze drobnica jak głupia ( głównie krasnopióra i płoć ) miałem też szczupłego na feedera ale zrobił święcę i uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Bylem na nocce z soboty na niedziele. Slabo w nocy zero brań(pełnia) dopiero po 8 rano złapałem 3 jazie 36,42,44cm(jako nieliczny). Ryby złapane praktycznie w ciągu pól godziny później echo.Woda mała i dziwnie czysta. Rybki pływają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Byłem dzisiaj, na feeder drobica, a na spining okonek za okonkiem. Ogólnie słabo ale pogoda ładna najgorszy widok to odcięte głowy sandaczy pistoletów w wodzie. Naprawdę smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi