Gość CarIvan Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Witam ja z zapytaniem - do jakiego z kół z Sieradzkiego PZW by było się najlepiej zapisać, które koła mają jakie wody w okolicach Sieradza i co w tych wodach można połowić, proszę o opinię kolegów po kiju którzy są wędkarzami w różnych kołach sieradzkich. Chodzi mi o to by wyłonić najlepiej prosperujące koło z porządną wodą, zarybioną i z jakimiś wewnętrznymi zasadami gdzie można w takim kole, na konkretnej wodzie w całym roku połowić i nie ma jakiegoś chamstwa typu. "panie spe...laj z tego miejsca bo ja je nęcę od dwóch tygodni a pan przyjedziesz i siadasz" Cytuj
Hvast Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Od zeszlego sezonu jestem w kole Klen nr 38, placowka w Pabianicach. Jakis tam zbiornik kolo posiada ale nie korzystalem. Natomiast jesli chodzi o rzeki i zbiorniki ogolnie odostepne w sieradzkim czy piotrkowskim nigdy z chamstwem o jakim piszesz sie nie spotkalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi