wluczykij Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 W czym wybieracie się na trocie? Ja w zeszłym roku miałem piankę 5mm pod to ubierałem dwie warstwy polara i bieliznę termoaktywną i tak po kilku godzinach jajek nie czułem. Cytuj
MasterOfRod Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Dobrze jest założyc jeszcze coś pod bieliznę. Ja używam zwykle jakiegoś starego ręcznika, oczywiście musi być odpowiednio podarty żeby dobrze owinąć nim 'klejnoty' Cytuj
wluczykij Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Napisano 11 Stycznia 2013 Dobrze jest założyc jeszcze coś pod bieliznę.Ja używam zwykle jakiegoś starego ręcznika, oczywiście musi być odpowiednio podarty żeby dobrze owinąć nim 'klejnoty' Nie wiem czy na poważnie z tym ręcznikiem? Nie miałem zamiaru owijać klejnotów wolał bym coś ciepłego. Znajomy do klejnotów wrzuca podgrzewacze narciarskie, jest sezon to można zrobić zapas. Cytuj
Zbyszek_P43 Napisano 7 Sierpnia 2013 Napisano 7 Sierpnia 2013 Jeszcze nigdy nie łowiłem na morzu;) Ale swego czasu żeglowałem. Czy kurtka ala sztormiak może esie przydać? Czy raczej polecacie bardziej specjalistyczne stroje? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi