hm62 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 Mam pytanie :czy ktoś stosuje te gumy na szczupaka ,jak je zbroicie (chodzi mi głównie na jakich ciężarach główek najlepiej pracuje) i jak ze skutecznością? Cytuj
snoek3 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 hm62, uzuwam dwunastek ze skutecznoscia fajnie pracuja przy kazdych główkach czy ciezko na sandacza czy póznojesiennego szczupaka na "lekko" znaczy tak na 7-8 g główce zbroje tratycyjnie główka ale przy 16 cm uzył bym przywieszki jako dodatek Cytuj
hm62 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 Mam 15 cm mannsy i zbroję je w hak 7/0 i to wystarcza,nie chce za wszelką cenę wyciągać ryb tylko po to aby były zaliczone generalnie wolałbym najlżej ,chodzi mi o to jaką gramaturę zastosować aby ciężar główki pociągną gumę w opad i ten wielki ogon zaczął fajnie wabić mamuśki ,dodam,że to moje pierwsze starcie z tymi gumami. Cytuj
snoek3 Napisano 12 Stycznia 2013 Napisano 12 Stycznia 2013 hm62, 12 swietnie pracuja przy 7 g wiec uwazam ze 10 głowka bedzie juz ten ogon "bujac " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi