Sumek80cm Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Witam Chciałbym przedstawić wam swoja pierwszą błystkę podlodową która ma 4 cm długości . Zrobiłem ją z olowiu a potem pomalowałem lakierem do paznokci ( ukradłem siostrze ) oczko do wiązania wykonałem z drutu Dental . Mam nadzieje że się pododoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 hmmm szczerze wygląda bardzo fajnie,jedyne co bym poprawił to pomalował ją zwykły lakierem gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek80cm Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2013 Dzięki , Oczywiście je potem lakieruje bezbarwyn lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi