tomik Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Poczytajcie, cobyście się nie ździwili mandatem nad wodą :-/ Wędkarzom łowić zakazano: http://www.nowytydzien.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=7666:w%C4%99dkarzom-%C5%82owi%C4%87-zakazano&Itemid=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Aktualnie zaczęły się negocjacje pomiędzy PZW a Strażą Graniczną, może dojdą do porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Poczytajcie, cobyście się nie ździwili mandatem nad wodą :-/ Nie bardzo rozumiem, od dawna już był obowiązek zgłaszania wedkowania na granicznym Bugu- zgłaszania z dokładnym podaniem miejsca łowienia, więc jakie "zdziwili" mandatem?? Jężeli zgłaszasz wedkowanie na danym odcinku- a taki obowiązek istnieje od jakichś 10ciu lat i takowe pozwolenie dostajesz, to jaki mandat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Oj wybuchła wielka burza teraz w internecie napędzana przez osoby które nie mają o tym pojęcia. Wprowadzili ograniczenia bo przemyt i kłusownictwo przekraczało wszelkie normy i tyle. Ja tam sie cieszę, moje odcinki pozostały bez zmian, na "nowo zamknięte" odcinki można bez problemu też się dostać, wystarczy kilka minut i załatwione. Oczywiście lepiej zrobić z siebie pokrzywdzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Kilka miejsc w których ja łowiłem zostały zamknięte np Buchta, pod gruszą itp. moim zdaniem to bez sensu były zgłoszenia każdy mówił gdzie będzie łowił i wiadomo było że to nie przemyt. Jeżeli dalej tak pozostanie to chciałbym po roku zobaczyć statystyki udanych przechwytów, wtedy okaże się czy to ma sens.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi