Skocz do zawartości
Dragon

Okuma Black Rock 7-30g, Spro Passion 740, plecak Jaxon Pix.

kudlatyy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wędkarską brać! ;)

Mam do zaoferowania w ramach postanowień i weryfikacji sprzętu na nadchodzący sezon parę artykułów:

1. Wędka spinningowa Okuma Black Rock, czyli nowość na światowym rynku. Wędka 2-częściowa, 2.75m długości, przy wadze 175g. Akcja typowy X-fast, CW 7-30g. Wędka prawie nowa, łowiona dosłownie dwa razy, a to dlatego, że nie miałem zbyt wiele czasu na szczupako/sandacze, przez pracę i miłość do kleni, zajmującą większość mojego wędkarskiego czasu. Stan bardzo dobry. Cena 190zł, możliwa jakaś negocjacja. Wędka na gwarancji, w firmowym miękkim futerale+ rzepy Dragona.

2. Kołowrotek SPRO Passion 740. Każdy zna, wie jaki jest. Stan dobry z plusem, używany niewiele razy. Cena 90zł, po dalszych ustaleniach możemy się dogadać i kołowrotek puszczę razem z nawiniętą szpulą plecionki PowerPro 0,15 w kolorze czerwonym. Kołowrotek w pudełku, na gwarancji.

3. Plecak spinningowy Jaxon Pix. Dwukomorowy, wymiary 30cm x 20cm x 42cm. Usztywniany, zapinany na zaciągany sznurek i dodatkowo na klamry. Przednia kieszeń na akcesoria zapinana na zamek- boczne kieszenie również. Polecam ten plecak, jest bardzo pojemny i wygląda przyzwoicie w swoim kolorze khaki. Stan dobry, nic się z nim nie dzieje. Cena 50zł.

4. Ewentualnie przy powyższych zakupach możemy się dogadać, mam dużo najróżniejszych gum czy główek jigowych.

Zachęcam, wszelkie pytania i rozmowy na PW.

Pozdrawiam, Maciej Grzęda, Opole.

przynęty na klenia   Dragon

HA! Jest.

Przepraszam za jakość, robione kamerą internetową- nie mam niestety cyfrówki.

Edit: panowie, nie wiem co system tego forum robi, że tak zmienia kontrast i jasność tych zdjęć, że nic na nich nie widać... :((

post-14840-14544973218827_thumb.jpg

post-14840-14544973219178_thumb.jpg

post-14840-14544973219604_thumb.jpg

• 3 months later...