kudlatyy Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Witam wędkarską brać! Mam do zaoferowania w ramach postanowień i weryfikacji sprzętu na nadchodzący sezon parę artykułów: 1. Wędka spinningowa Okuma Black Rock, czyli nowość na światowym rynku. Wędka 2-częściowa, 2.75m długości, przy wadze 175g. Akcja typowy X-fast, CW 7-30g. Wędka prawie nowa, łowiona dosłownie dwa razy, a to dlatego, że nie miałem zbyt wiele czasu na szczupako/sandacze, przez pracę i miłość do kleni, zajmującą większość mojego wędkarskiego czasu. Stan bardzo dobry. Cena 190zł, możliwa jakaś negocjacja. Wędka na gwarancji, w firmowym miękkim futerale+ rzepy Dragona. 2. Kołowrotek SPRO Passion 740. Każdy zna, wie jaki jest. Stan dobry z plusem, używany niewiele razy. Cena 90zł, po dalszych ustaleniach możemy się dogadać i kołowrotek puszczę razem z nawiniętą szpulą plecionki PowerPro 0,15 w kolorze czerwonym. Kołowrotek w pudełku, na gwarancji. 3. Plecak spinningowy Jaxon Pix. Dwukomorowy, wymiary 30cm x 20cm x 42cm. Usztywniany, zapinany na zaciągany sznurek i dodatkowo na klamry. Przednia kieszeń na akcesoria zapinana na zamek- boczne kieszenie również. Polecam ten plecak, jest bardzo pojemny i wygląda przyzwoicie w swoim kolorze khaki. Stan dobry, nic się z nim nie dzieje. Cena 50zł. 4. Ewentualnie przy powyższych zakupach możemy się dogadać, mam dużo najróżniejszych gum czy główek jigowych. Zachęcam, wszelkie pytania i rozmowy na PW. Pozdrawiam, Maciej Grzęda, Opole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Masz może zdjęcia tego spro? \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatyy Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Możesz mi podać maila? Bo nie chce mi się załadować zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatyy Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 HA! Jest. Przepraszam za jakość, robione kamerą internetową- nie mam niestety cyfrówki. Edit: panowie, nie wiem co system tego forum robi, że tak zmienia kontrast i jasność tych zdjęć, że nic na nich nie widać... ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatyy Napisano 4 Lutego 2013 Autor Share Napisano 4 Lutego 2013 Kij za 170zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Jest jeszcze Okuma BR ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi