wanad Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Witam. Czy ktoś orientuje się czym spowodowana jest podwyżka opłaty na samą Wisłę w okręgu toruńskim ze 195zł na 215zł? To jakaś paranoja żeby płacić w Toruniu więcej za samą Wisłę niż w innych okręgach płaci się za wszystkie wody nizinne. Już teraz zastanawiam się, czy nie przerzucić się na łowiska prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Proponuje zadzwonić do koła miejskiego i spokojnie zapytać. Na pewno uzyskasz odp. Nie jest ona tajemnicą. Jak będę widział kolegę udzielającego się w kole mogę o to spytać. Notabene było takie pytanie i padał odp na zebraniu rocznym koła ale skleroza nie boli jedynie dokucza (może nie zanotowałem tego w pamięci bo i tak wykupiłem składkę na wszystkie łowiska) Ewentualnie możesz zarejestrować się na forum koła miejskiego w Toruniu i tam też podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi