Skocz do zawartości
Dragon

20 kont www i email gratis dla użytkowników forum!

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Swoje www w domenie haczyka oddaje dla zwycięzcy KONKURSU

Dzieki Keri :smile:

Ale regulaminu konkursu chyba nie czytales :wink:

W kwesti formalnej jak myslisz lepiej wyedytowac posta z zasadami czy sam chcesz dopisac informacje w temacie o konkursie dla mlodych o nowej nagrodzie :?:

Bo lepiej jak by wszystkie informacje na temat nagrod byly w jednym temacie :smile:

Co do tematu to mi jeszcze duzo brakuje do granicy 500 postow a ostatnio malo na rybach bywa :???: wiec i pisac nie ma za bardzo o czym

Pozdrawiam

Napisano
W kwesti formalnej jak myslisz lepiej wyedytowac posta z zasadami czy sam chcesz dopisac informacje w temacie o konkursie dla mlodych o nowej nagrodzie :?:
Drogi kolego sam zmień zasady konkursu, ja mieszać się nie będę.

Mam nadzieję że ktoś lepiej wykorzysta www niż ja chociaż pisałem do admina o swojej decyzji i bez odzewu tak więc mam nadzieję że tomik nie będzie miał obiekcji do mojej decyzji.

Napisano

Witam

Spoko Keri jak Tomik wyda "zezwolenie" to poprawie nagrody

Poczekam jednak aby to formalnie "przyklepal"

Pozdrawiam

Napisano

Nie widze problemu żeby edytować główny post i dopisać nagrodę. Zresztą będzie jeszcze dodatkowa nagroda niespodzianka, choć może jednak ujawnimy. No i dam jeszcze w najbliższym czasie info o konkursie na główna stronę portalu.

• 3 weeks later...
Napisano
Na dzień dzisiejszy użytkownicy: maniek, artech, shogun_zag, bogdan39 ....... mają już zagwarantowane takie konto.
Mam pytanko: Czy może ktoś z w/w już zrobił swoją stronę :?:
Napisano

maniek, No kolego myśle że twoja strona wielu z nas postawi w stan osłupienia jak pokażesz nam swoje wyniki i rekordy.

Czekam i już zazdroszczę.

Napisano
maniek, No kolego myśle że twoja strona wielu z nas postawi w stan osłupienia jak pokażesz nam swoje wyniki i rekordy.

Czekam i już zazdroszczę.

Będzie więcej wejść niż na google :lol:

Napisano

No panowie bez przesady,ale powiem tylko że pomysł na własną strone już mam ,ale narazie nic nie zdradze ,tajemnica.Tylko czy dam rade to zrobić ? :sad:

Napisano
no jak kto kto ? WSI

Na boga tylko nie straszcie :mrgreen: bo za te sandacze po 8kg to jakiś domiar mi doliczą :wink::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dasz! Jak się z czymś zatniesz pomożemy

Właśnie do ciebie Tomaszek będe pukał ,jak by co .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.