kuz1or3k Napisano 12 Lutego 2013 Napisano 12 Lutego 2013 Witam. Do sprzedania mam 2 kołowrotki Dragon Mega Baits FR 1065i kol szarego - 500zł + przesyłka za 2 sztuki. Kołowrotki kupiłem kilka dni temu jednakże trafiła mi się okazja i kupiłem inne - lepsze w podobnej cenie więc te są mi po prostu zbędne. Kołowrtoki są nowiutkie - nie widziały nigdy na szpuli żyłki (chłopak od którego je kupiłem wygrał je na zawodach). Wszytsko działa w nich w 100% - wolny bieg, hamulec przedni, hamulec wolnego biegu - sam sprawdzałem bo wiadomo na sucho nimi pokręciłem. Do kołowrotków dołączam pudełka (troche zniszczone) oraz karty gwarancyjne (2szt.) z datą zakupu wystawioną na dzień 28.12.2012r. Na kartach gwarancyjnych widnieje pieczątka Centrali Nasiennej w Tucholi - nie wiem o co w tym chodzi ale może tak ma być. Niestety nie mam do nich paragonów. W razie pytań dzwoń: 515-697-888 lub pisz: archieto@interia.pl Zdjęcia podeśle na maila - ew kołowrotki wystawione na allegro. Możliwość oglądnięcia kołowrotków i odbioru osobistego na terenie Oświęcimia lub Chrzanowa. Wysyłam pocztą polską - po wpłącie na konto lub za pobraniem - jak kto woli. Zapraszam serdecznie do zakupu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi