Skocz do zawartości
Dragon

Sprzedam St.Croix Wild River

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Witam na sprzedaż St.Croix Wild River Model WRS106MF2 3.20m cw. 7-21g. Kijek kupiony od kolegi który go zupełnie nie używał a u mnie jest od kwietnia 2012 i połowił tylko w maju i czerwcu trochę boleni więc kijek w super stanie normalne ślady użytkowania. Ten model jest idealnym rzecznym uniwersałem, świetnie nada się pod klenie w szczególności polecałbym jeżeli ktoś łowi na wobki imitujące wszelakie robactwo.Świetnie obsłuży bolki,przydatny na bolki grasujące daleko od brzegu bo kijek ten posyła przynęty jak katapulta, świetnie się ładuje przy wyrzucie przynęty nawet kilku gramowej ale przynęty w granicach 20g + też mu nie straszne. Patyk ten ma bardzo duży zapas mocy świetnie amortyzuje odjazdy rybki podczas holu, poradzi też sobie z większym przyłowem.Fotki dla zainteresowanych mogę wysłać na maila. Cena jaka mnie interesuje to 480zł plus koszty przesyłki.

przynęty na klenia   Dragon
  • 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.