Damianxtx Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 No ale 750i aż taki stary i tani to nie jest (nie wiem po ile teraz chodza) i nie powiedziałbym że jest 'niemodny" Hmm sam już nie wiem może nie mam racji. Ale o ile pamiętam to ma aparat 2mpx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Damianxtx napisał/a:jak wyglądać ma modny telefony?? Musi być bardzo drogi, miec bardzo dobry aparat, duzy ekran, i musi być szpanerski A kiedyś były na korbę i człowiek się cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 no wiesz ja mam latarke na korbkę i jest super ful cool etc a do tego jaki szpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 telefon na ktory pracowałem cały weekend kosztował wówczas 100 funtow ( ~ 550 zł) Dla mnie ważny był odtwarzacz muzyki, który bije na łeb na szyję konkurencje! zrobiłm wiele ładnych zdjęć chociaż nie poto go kupiłem( jak wspominaliście 2 megapiksele z autofocusem i latarką, która przydaje się noca nad wodą ). oto przykłady fotograficzne: na koncrtach tez dobrze się spisywał choćby tutaj na Dream Theater czy na TOOL czy IRON MAIDEN ma rónież funkcję panoramiczną: tak więc czy przestarzały ? niemodny? nieobchodzi mnie to! dla mnie jest naprawde funkcjonalny i wygodny, ato sobie cenie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenek49 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 jak wyglądać ma modny telefony?? Musi być bardzo drogi, miec bardzo dobry aparat, duzy ekran, i musi być szpanerski Wcale nie musi być drogi. Ja uważam że V8 jest na topie:P Do tego jest funkcjonalna, duży wyświetlacz to zaleta bo dobrze widać. No a te funkcje bajeranckie to czemu nie, jak już dają Np. ten zewnętrzny wyświetlacz dotykowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Ja uważam że V8 jest na topi Do bycia na topie duzo jej jeszcze brakuje... a pozatym to Motorola Telefonem, który ja mogę powiedzieć, że jest na topie to Sony Ericsson K750i ponadczasowy, funkcjonalny, można modyfikować oprogramowanie do woli, poprostu strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Sony Ericsson K750i ponadczasowy, funkcjonalny, można modyfikować oprogramowanie do woli, poprostu strzał w 10 Jak chcesz Sony Ericssona to w800i lub w810i, bo w k750i padnie Ci dżojstick, w 800i tez podobno wadliwy, a w810i Ci sie nie zepsuje, bo nie ma No i najbaradziej proponuje w810i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Jeżeli się psuje joystik nalezy go tylko przeczyścić a potrzebna jest Ci do tego TYLKO husteczka higieniczna... dlatego ja nigdy nie mialem problemu z joyem w SE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Słyszałem że w niektórych modelach SE dżojsticki są bardziej wadliwe ale myślę że dużo zależy od sposobu obchodzenia sie z tel.Również mam SEk510i i na dżojstick nie mogę narzekać.Tak jak napisał hexman, wystarczy go czasem przeczyścić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 sony erixon dobre robi zdjecia i czy długo trzyma bateria chce zmienic telefon i cos szukam sensownego noi cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 sony erixon dobre robi zdjecia i czy długo trzyma bateriachce zmienic telefon i cos szukam sensownego noi cena w obecnych czasach i w dobie telefonow z kolorowymi ekranami, aparatem itd bateria jak trzyma 3 dni to jest bardzo dobrze. co do dobrych zdjęć dałem kilka przykłądów na poprzedniej stronie. sądze że wmiare dobra jakość. w tym momencie na allegro kupisz jzu od 270 zł. a jak nei chcesz suzkać to w komisach od 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 A co myślicie o K800i, bo ja ciągle jeszcze się nie zdecydowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Ja mam Motke razr2 v8 i nie narzekam. Jestem z niej bardzo zadowlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Witam Po zakupie palmfona Asus p535 http://pl.asus.com/products.aspx?l1=11&l2=55&l3=526&l4=0&model=1429&modelmenu=1 , nigdy juz nie wroce do "zwyczajnych telefonow", ma to na czym mi zalezalo czyli funkcje telefonu, GPS i Internet Explorer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenek49 Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Ja mam Motke razr2 v8 i nie narzekam. Jestem z niej bardzo zadowlony. A co Ci się w niej najbardziej podoba? Bo ja jestem zajarany Crystaltalk no i tym zewn wyświetlaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Po zakupie palmfona Asus p535 fajny jest tylko cena lekko zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 kolega ma Iphonea. fajny bajer ale aparat ma w tym slaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Co do Iphona to pozatym ze jest drogi to jak na swoją cenę można kupić cos wiele lepszego! Firma Apple wydala krocie na reklame Iphona i nic pozatym, a ludzie jak te gesi jeden za drugim w kolejce stali po kilka godzin... . Bo ani nie wnosi zadnych rewolucyjnych rozwiązan, ani jakość wykonania nie jest jakaś z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 mi sie podoba , zapewne nie miałeś go w ręku, naczytałeś sie za dużo i później wychodzi jak ze sprzętem wędkarskim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 nie mialem i nie zamierzam pozatym nie ten przedział cenowy za ta cene mozna miec cos bardziej zaawansowanego technologicznie (chodzi mi oczywiscie o funkcje telefonu, bo z niczego innego nie korzystam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 na przykład? palmtopy to inna jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 na przykład? Chociażby Nokia N82 http://www.allegro.pl/item332090307_n82_nokia_2gb_wi_fi_5mpx_gwar_24m_lodz_raty.html http://www.allegro.pl/item331719361_hit_nowa_nokia_n82_2gb_komplet_gwar_3gen_n95.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 jak ktoś by chciał prawdziwy szpan i luksus to polecam N8800 SIROCCO GOLD http://www.allegro.pl/item331616975_8800_sirocco_gold_nokia_poland_22_vat_lodz_raty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Homegeon, kiedyś jak będę na emeryturze sobie taką kupie Ale szczerze powiem nie znam chyba osoby ktora wydala by ponad pięc kafli na komórke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 ja znam.. syn właściciela ferm drobiu Woźniak właśnie on ma tego iphone'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi