tomek1 Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Tomek chyba żartujesz , tylu ryb to ja w całym swoim życiu nie złowiłem co jednej doby . Ale ja bym chciał żeby każdy poczuł taką dwucyfrówkę na kiju kolejny zlot też może być na prywatnym łowisku. przynajmniej się coś dzieje , bo ja tam też przyjechałem połowić Kierunek mamy wytyczony- ostatnie dwa zloty potwierdziły słuszność wyboru. Nie chodzi tu tylko o rybostan, ale przede wszystkim o wygodę takiego spotkania: woda w zasięgu ręki, wszystko na miejscu, obóz wędkarski, dzieciaki, kwatera. Bezpiecznie, komfortowo i bez stresu. Myślę, że następne łowisko wybierzemy starannie- tak aby były w nim duże karpie i również drapieżniki. Nie zostawimy tego przypadkowi i przesadnej demokracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Myślę, że następne łowisko wybierzemy starannie- tak aby były w nim duże karpie i również drapieżniki. Nie zostawimy tego przypadkowi i przesadnej demokracji Przepraszam, ale rozbawiłeś mnie. Jak co roku jest gadka o lepszym wyborze miejsca. I od kilku lat nic się nie zmieniło. Poza tym sa naturalne fajne jeziorka czy rzeki gdzie można nieźle połapać niemniej jednak wtedy trudniej o zakwaterowanie zaraz nad wodą. Jeśli jednak wszystko jest przygotowane z wyprzedzeniem to może się udać. Tylko, że mam wątpliwości czy znajdzie się ktoś kto odpowiednio wcześniej ogarnie temat. Fajna relacja. Mam nadzieję, że za rok się uda dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 Przepraszam, ale rozbawiłeś mnie. Jak co roku jest gadka o lepszym wyborze miejsca. I od kilku lat nic się nie zmieniło. Poza tym sa naturalne fajne jeziorka czy rzeki gdzie można nieźle połapać niemniej jednak wtedy trudniej o zakwaterowanie zaraz nad wodą. Jeśli jednak wszystko jest przygotowane z wyprzedzeniem to może się udać. Tylko, że mam wątpliwości czy znajdzie się ktoś kto odpowiednio wcześniej ogarnie temat. Nie zwróciłeś uwagi na drugą część mojego zdania i przesadnej demokracji W tym roku temat wyboru miejsca nie bedzie się toczył na otwartym forum, tylko na ukrytym podforum zlotowców. Miejsce zlotu zostanie wybrane subiektywnie i niedemokratycznie- nowi uczestnicy będą musieli się dostosować. Termin zlotu mogę zaproponować już dziś- od 14-17.08 (potrzebny urlop na 14.08). Sensowne propozycje proszę zgłaszać na forum zlotowców lub do mnie na PW. Do końca roku będzie znane miejsce i zrobiona rezerwacja z opcją czasową (np. 15 miejsc do 15 czerwca). Już dziś można powiedzieć, że będzie to łowisko komercyjne- chyba, że ktoś złoży konkretną propozycję podjęcia się organizacji zlotu na łowisku ogólnodostępnym spełniającym opisane już kilka razy warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Sierpnia 2013 Share Napisano 25 Sierpnia 2013 No i wreszcie miałem chwilę czasu na zmontowanie filmu ze Zlotu. Żeby lepiej się oglądało został podzielony na części. Póki co obejrzeć można część pierwszą. Zapraszam do oglądania- uczestników dla wspomnień, innym aby poczuć atmosferę Złotu i zobaczyć trochę ujęć znad wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Sierpnia 2013 Share Napisano 26 Sierpnia 2013 Są już dostępne ostatnie dwie części filmu ze Zlotu. A w nich między innymi- drugi ładny karp, kilka holi na bacie, spławikówce i feederze i przede wszystkim dużo humoru i dobrej atmosfery. sss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi