daniello2010 Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 Witam serdecznie ma ktoś może informacje na temat w/w Jeziora??Wiem żę opiekę nad nim ma Myśliborskie towarzystwo wędkarskie.Patrzałem na ich stronie ale za wiele opini o wodzie niema:)Więc może koś z was koledzy łowi tam? Cytuj
Braciu17 Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 siema jestem z mborza i te jeziorko jest pelne ryb kazdego rodzaju od sumow po liny karasie wielkie leszcze i karpie nawet po 30kg+ co roku odbywaja sie tam zawody o puchar Polski.. Cytuj
daniello2010 Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Tyle kolego wiem z ich strony.Masz jakieś inne info z własnego łowienia tam?? Cytuj
walle Napisano 23 Lipca 2013 Napisano 23 Lipca 2013 Powiem ci kolego że 1. Nie ma tam karpi ok 30kg ale takie ok25 są.2. Jakie zawody o puchar polski? Jeżeli MDK jest dla ciebie puchar polski to sory.. 3. to jezioro jest bardzo specyficzne, ryby jest pełno ale nie wiadomo czasem na co bierze. Jeżeli lowisz karpie czyamury to powinieneś jakiegoś złowić (kukurydza) bąki takie do 2,5 kg to nie sztuka złowić,chodź są tacy co i przez 5 dini nic nie łowią. Kulki jakie tam się sprawdzają to raczej scopex,tutti frutti, truskawka,kryll i ryba z tego co mi wiadomo. Najlepiej sprawdza się metoda. Jeżeli trafisz to efekty powinny być dobre. I nie wiem co bym mógł powiedzieć jeszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi