fix-bud Napisano 18 Lutego 2013 Napisano 18 Lutego 2013 Witam,byłem w sobotę rano z kompanem i zero,drop,trok,guma,blaszka.Niedziela od 7 do 11.30 powtórka ,ja okonek na trok 10cm,spotkany wędkarz 40cm sandacz złapany za brodę na gumę z opadu.Sandacz miał pękaty brzuch.Chyba tarło blisko,ryba rozpierzchła się po wodzie? Tak mi mówił gość który łapie tu 30 lat... Dzisiaj 16-16.40 zero brań 2 osoby,zmieniliśmy miejsce na Parnicę koło bezdomnych i tez na zero ,łapanie do 18.30.Chyba sandacza już z głowy mamy... Cytuj
Sharkoo Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 oo..dobrze że temat wrzuciłeś. POwiedz mi jak tam dokładnie dojechać autem i dojść do wody? W niedziele byłem, szukałem dojadu do kanału wrocławskiego ale nie znalazłem więc odpuściłem i na parnicę pojechałem. Ale jak jeździłem w tamtych okolicach to kręciłem przy opisanym przez Ciebie placu z kontenerami. Ale dojścia do wody nie znalazłem. Cytuj
fix-bud Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 Wysłałem ci tel na priv.jakby coś to dzwoń... Cytuj
luk1234 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Dębicki jest dobrym łowiskiem ale mocno chimerycznym czasem trzba machać godzinami za tym jednym braniem, ale przeważnie warto Cytuj
filip85 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Witam Koledzy czy moglibyście podpowiedzieć jak dojechać nad to łowisko? Od 10 lat mieszkam w Szczecinie, ale dopiero od tego roku zafascynowałem się spinningiem w Szczecinie, zwiedziłem już trochę co bardziej znanych miejsc, ale nad ten kanał nie mam pojęcia jak trafić Cytuj
ASTRONAUTA123 Napisano 15 Września 2013 Napisano 15 Września 2013 Na całym Ostrowei grabowskim jest zakaz wędkowania i wjazdu.Wstęp maja tylko działkowcy Cytuj
filip85 Napisano 16 Września 2013 Napisano 16 Września 2013 Na całym Ostrowei grabowskim jest zakaz wędkowania i wjazdu.Wstęp maja tylko działkowcy O proszę, a ja wczoraj wszystkie dostępne mapy studiowałem. A może wiesz kto wydał ten zakaz, czym to jest podyktowane i gdzie można przeczytać o tym zakazie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi