jacenty Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Jestem na etapie zakupu boxa. Jakie macie doświadczenia w tym temacie, ewentualnie co możecie zaproponować. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wirefree Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Proponuje taki do narzedzi + do srodka mniejsze pudełka, z tych co sa na rynku takie niby dla wedkarzy to nie nadaja sie do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 19 Lutego 2013 Autor Share Napisano 19 Lutego 2013 Głownie chodzi o transport pokrowców z wędkami, a w zimie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Posiadam box zakupiony w norauto, dwustronne otwieranie jest bardzo wygodne w użyciu. Warto zwrócić uwagę czy nic nie wystaje w środku niektóre rodzaje mocowań mogą dziurawić bagaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benten Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Mam box XTREAM 450, jeździ kolejny rok na dachu kolejnego samochodu. Bywało, że rzeczy były pakowane pod sam dach boxa, że trudno było go zamknąć. Waga zapakowanych rzeczy na pewno przekraczała 50 kg tak jak sugeruje producent np. bagażnika dachowego jako maksymalną. Jeździłem z nim też z dużymi prędkościami i wszystko było ok. Jestem bardzo zadowolony. W tej chwili mam mikroskopijny samochód, więc bagażnik w nim też mikro, box jest koniecznością. Zakup trafiony za nie dużą kasę. No i wygląd nie najgorszy, ja mam carbon. http://allegro.pl/box-xtrem-400-box-spirit-czarny-lub-tytan-i3104082439.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi