Mariusz1 Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Do tych co tam byli i łowili, czy jest tam sens się wybrać i połapać nie za płytka jest ta rzeka? Proszę o wszelkie info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 3 Marca 2013 Autor Share Napisano 3 Marca 2013 Tam chyba nie ma ryb, a jeśli są to makro. Byłem nic konkretnego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabuchodonozor Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 A to "makro" to są duże czy małe ? Dyskusja bogada widzę Sam ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Marca 2013 Autor Share Napisano 4 Marca 2013 To makro to widziałem takie 2-3 cm sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi