Gość Rapa-man Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Panowie szukam jakiś sensowny młynek pod bolka i tak trafilem na exage,5 lat gwarancji i dosyć fajna cena,co sądzicie?ewentualnie jakieś inny propozycje z przełożeniem 6:2:1?cena max 300zl Cytuj
Winko Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Te nowe kolorowe shimano pozostawiają dużo do życzenia. Wytrzyma może sezon lub dwa intensywnego łowienia a potem może zacząć wydawać nie pożądane dźwięki. Ps: Chyba założyłeś dwa takie same tematy Cytuj
kiertom Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Za 350 zł kupisz Penn Sargus (wysokie przełożenie) - podobno warto. Cytuj
Gość Rapa-man Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Winko to co polecasz w zamian?kiertom nigdy nie miałem Penn'a więc nie wchodze na nieznaną wode.Racja założyłem 2 tematy,nie wiem jak to się stało,prosze Admina żeby jeden usunął Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi