Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam w echo takie opcje jak Flasher no i jeszcze zakres amplitudy - czy korzystacie z tych opcji i do czego ?? O ile flasher to pokazuje wszystko szybciej niż normalny obraz, i można go wykorzystać przy pod lodowych połowach, o tyle zakres amplitudy to nie wiem..... :unsure:

Kolejne pytanie - heh nie nadążycie odpowiadać tyle ich mam :) Ale nie dziwcie mi się do tej pory używałem takiej echo za 200 zł z allegro, zauważałem że mi się przydaje, kupiłem droższą wiec dla mnie to spory skok techniczny. Ale do sedna - moja pierwsza echosonda ta tania była cicha - nie było słychać żadnego dźwięku, a ta nowa jest strasznie głośna - w wodzie słychać ciągły stukot - jakby ktoś nawalał pod wodą kamieniem o kamień.... jak to wpływa na ryby - czy je spłoszy. Do tej pory myślałem, że droższe to lepsze....

No i jeszcze jedna prośba - jeśli macie jakieś jeziorka już przerobione na format .lcm to byście tu powrzucali - chętnie sobie je wgram i może zachęci mnie to do jakiegoś dalszego wypadu na ryby. Może ktoś ma jeziorka w pobliżu Rypina albo Wisłę w okolicy Włocławka ??

przynęty na klenia   Dragon