mieszko Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Witam ostatnio łowie wyłącznie na sztuczna muche, więc mam sporo sprzętu, który leży i się kurzy, a mógłbym posłużyć innym. Więc pokolei: *kołowrotek Spro Red Art ozmiar 300 stan idealny(dodtakowa szpula, pudełko) w sklepie ok 300zł ja proponuje 200zł *kołowrotek Okuma epix 400 pro stan bdb dwie szpule zapasowe cena 120zł *wędka mistral extreme long cast 3,60m 40-80g bardzo fajny kij mało używany stan idealny cena 100zł *quiver konger impact 3,30m do 60g obecnie nie widze jej w sklepach wiec czekam na propozycje cen ja proponuje 125zł *dwa sygnalizatory brań 50 zł Zdjęcia i dokładne opisy na maila. Możliwość negocjacji cen, ponieważ sprzęt leży nie używany zależy mi, aby go sprzedać. Cytuj
Cudak Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Witam, Byłbym zainteresowany kołowrotkiem Spro Red Art, bardzo proszę o zdjęcia i opis na cudak11480@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi