pawel332 Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Dobry filmik (już kiedyś widziałem) Z NATURĄ SIĘ NIE WYGRA i basta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek7931 Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 http://biznes.onet.pl/wideo/budowa-dts-wstrzymana-przez-jeze,125627,w.html Troszkę odbiega od tematu regulacji Bobru ale sens jest podobny. Grupka "pasjantów ekologii" narobiła szumu no i zrobili swoje (petycje itd.) Komedia... A co do regulacji Bobru. Możecie sobie pluć na mnie czy na innych przeciwników tutaj na forum przed monitorkiem. Jak komuś będzie lżej - cieszę się. Pozdrawiam gorąco wszystkich "ekologów" oraz "obrońców przyrody". Niech moc będzie z wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 No i coś tym postem chciał udowodnić? Że budowanie się na obszarze terasy zalewowej jest przejawem mądrości i tylko ci źli ekolodzy nie dostrzegają tej mądrości? Dawniej ludzie byli bardziej odpowiedzialni bo wiedzieli że w razie powodzi mogą tylko na siebie liczyć. Teraz cwaniaczków lekceważących zagrożenie powodziowe przybyło bo zawsze można popłakać, pokrzyczeć i wymusić pomoc państwa. Dla mnie jedyną akceptowalną formą pomocy jest przesiedlenie takich mądrali. Za podatników pieniądze. Ale to przynajmniej rozwiąże problem na dobre. A nie tylko do kolejnej powodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi