jedras87 Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 poszukuje takze dobrego wegorzowego lowiska do + - 130 km od szczecina na zasiadke 3 dniowowa .Szukam lowiska gdzie jest duzo wegorza chodzi mi o jakies naprawde fajne jeziorko Cytuj
Kamiloski Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Ciężko Ci będzie znaleźć jeziorko gdzie jest DUŻO węgorza. Na jeziorze Jamno koło Koszalina jest trochę węgorzy. Tylko na tym jeziorku jest tak, że jak trafisz na dobry okres to nałapiesz sporo węgorzy - niestety większość mniejszych. Ale są też dni, że wrócisz podczas 3 dniowej zasiadki o kiju. W razie pytań o to jeziorko to pisz bo mam tam dobre miejscówki na węgorza i inne rybki. Cytuj
baju Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Odnośnie węgorza to słyszałem wiele dobrego o jeziorze Jamno i Bukowo. Tylko trzeba najpierw sprawdzić kto jest właścicielem tych jeziorek (podobno Gospodarstwo Rybackie w Mielnie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi