pawciobra Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam, Tak jak napisane w temacie. Poszukuję do kupna jakąś dobrą 13 metrową i maximum 950 gr. wagi tyczkę. Oferty cen proszę podawać w temacie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Proszę bardzo, jest w temacie - mam do sprzedania tyczkę Garbolino G697. W packu tyczka + 3 topy 5 elem ( wjednym topie klejony w Piotrkowie 4 i 5 elem) + top do kubka. Cena bez negocjacji 2500 zł. Poniżej tej ceny nie sprzedam. Mam 3 tyki Garbo i wolę mieć zapasowe topy i elem. niż sprzedawać tej kalsy tyczkę za bezcen. Niektórzy - a będzie ich całkiem sporo będą twierdzić że tak wiekowa tyczka nie powinna tyle kosztować. Ale ja twierdzę że wędka wyprodukowana w tej technologii przeżyje bez problemu "nowoczesne wynalazki". Na koniec - jesli nie sprzdam to się nie zmartwię. Będzie, to co ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2013 ŁYSY, Zastanowię się, bo jutro jadę do gdańska zobaczyć osobiście inna tyczkę od jednej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi