Davly Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Sprzedam. Jest nowy, nieużywany. Stan idealny, brak luzów, wad fabrycznych nie stwierdzono. Na gwarancji. Opowieści o nierównie nawijanej pletce można wsadzić między bajki. Testowałem SSV 3500 na Wiśle w Krakowie ze specjalnie nawiniętą pod rant plecionką Strena 0.18. Zero bród. Zrobiła mi się tylko jedna mała broda w czasie rzucania 2g. paprochem . Cena: 450 zł do negocjacji. Pozdrawiam. Cytuj
Davly Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 Podbijam kołowrotek. Jeszcze jest na gwarancji, ale nie wytrzymałem i wziąłem go kilka razy na ciężką gruntówkę. Cena jak mnie interesuje teraz to 350zł. Do oglądnięcia w Krakowie. Kołowrotek jest całkiem sprawny. Ściągał tylko pustą gruntówkę parę razy. Cytuj
mpruszek Napisano 12 Czerwca 2014 Napisano 12 Czerwca 2014 jest jeszcze na sprzedaz, bo jestem zainteresowany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi