Łukasz789 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam Szukam akwenów fajnych w Krakowie gdzie można łowić na ,,biała kartę” i znam tylko staw koło Plazy, Bonarki (nie wiem jak Bagry) ,więcej nie znam .Swoja droga co polecacie? Szczerze prawie co roku jakieś zbiorniki dodają zabierają ja za tym nie nadążam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Najlepiej by było żebyś poszukał jakiś wód komercyjnych typu wody Małopolskiego Związku Wędkarskiego. Przeważnie jest to 20zł dniówka. Mają Cholerzyn, zbiornik na Brzegach, Lednicę, Wieniec i coś tam w Wieliczce. wedkarstwo-malopolska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Starorzecze - tam łowisz na białą kartę. Np. Ul. Kolna w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigularz Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 . Mają Cholerzyn, zbiornik na Brzegach, Lednicę, Wieniec i coś tam w Wieliczce. Pod Krakowem można odwiedzić też świetne prywatne łowisko w Woli Zabierzowskiej pod Niepołomicami. w zeszłym roku dniówka wynosiła tam 15 zł + cena za kg ryby nie wiem jak w tym roku. Ale pochodzić jest gdzie, ładnie położone i super zagospodarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbull Napisano 12 Października 2014 Share Napisano 12 Października 2014 Starorzecze - tam łowisz na białą kartę. Np. Ul. Kolna w Krakowie. A to starorzecze nie jest przypadkiem w wykazie wód PZW, gdzie trzeba mieć składki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 30 Sierpnia 2020 Share Napisano 30 Sierpnia 2020 Czy nadal koło plazy można łowić z sama biała kartą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi