jedras87 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 No to deczyja odnosnie zasiadki na suma podjęta będe chciał spróbowac na Siadle dolnym jakies 300 m od mostu na zakrecie. Jeżeli wiecie jaka to jest woda wydaje mi sie ze pzw ? Proszę żeby się ktoś wypowiedział. Oraz jakie są dokładnie okresy ochrnonne dla suma wiem ze na wodach regalicy okres ochronny trwa do 31 maja Pzdr w razie pytań bądź sugestii odnośnie miejsca połowu bardzo chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrukus Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Od mostu na autostradzie w dół - PZW Od mostu w górę - Rybackiej Społdzielni "Regalica" Okres ochronny suma jest jednakowy w całym dolnym odcinku odry, od ujścia warty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Witam,byłem 2go Maja godziny 12-16 z brzegu.Najpierw przepływanka przez dwie godziny,wynik jedna Płotka 20cm i Jazgarz.Pózniej spin,wynik dwa Okonie 18cm i 22cm na małą matową obrotówkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrukus Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Odwiedziłem Siadło, regalice na wysokosci byłego wiskordu, odre - wyspa pucka w przeciągu kilku dni. Metoda DS z koszyczkiem ,przynęta białe i kukurydza. Wyniki wszedzie takie same, brania dość intensywne tylko ta wielość - leszczyki dłoniaki i małe krąpie, pojedyncza płoć, pojedyncze ładne krąpie. Jeden leszcz na wyspie puckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Byłem 2 razy, ostatnio w Boze ciało wyprawa nr 62 i 63 ze spinem w tym roku,cel szczupak.Wynik razem na dwóch wyprawach 1o okoni, największy 22cm... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Byłem dzisiaj ze spinem,cel-szczupak.Czas 18-21,miejsce Szczecin,rzeka Odra. Wynik jeden zerwany ,brak stalki,2 wyjete jeden na mannsa 2,45kg 68cm ,a drugi mniejszy 55cm,1.25kg na dragon bandit . Wszystko pływa dalej,według mnie szczupak nie powinno w ogóle sie zabierać,powinien byc zakaz,jest tragedia w tym roku z tą rybą,co roku jest gorzej . Mniejszy Większy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Dziś jeden pstolet 31 cm i okonek,pózniej ara i 2 okonki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 9 Lipca 2013 Autor Share Napisano 9 Lipca 2013 ponawiam temat co myslicie koledzy o zasiadce na suma w okolicahc Siadla Dolnego na zakrecie prze mostem na autostradzie chce lowic na peczek rosowek i zywca karasia jesli ktosby wypowiedzial sie w tym temacie bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi