miserjoe Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Bylem dzisaj ot 15-18 w budka numer 4 na grunt i bialy i winik 8 krap i 4 leszcze od 15cm do 35, duzo stracony bran. Tam co drugi dzen jestem i powiem ze brania zaczyna regularnie. Bolenie walon na wieszku, i okonie ot cholera mienzy budkami. 3 dni temu, facet mjal pare ladne okonie w szatece co zlapal prosto pot budka numer 6 czy 7 na czerwone. Nawet mjal "sculpin" (nie wiem jak po polsku ta ryba sze nazyywa, ale ona znaczy ze woda jest czysta)Bede w niedzele i dam nastepe report. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 miserjoe good luck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czester78 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 ....Nawet mjal "sculpin" (nie wiem jak po polsku ta ryba sze nazyywa, ale ona znaczy ze woda jest czysta...... Sculpin to według internetu to taka ryba z tego co się orientuje to nie występuje w naszych wodach, tak więc musiałeś widzieć coś podobnego. P.S. Po polsku to Kur- diabeł, występuje w morzu bałtyku dorasta do około 30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 bardziej od kura diabła obstawiałbym babke tą wszędobylska rybke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi