pawciobra Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam, Mam do zaoferowania dwa feedery w rozsądnej cenie. Kije są używane ale nie mają nic zniszczonego i są zadbane. Ani razu nie oddawane na gwarancje także polecam te kije. *KONGER Grandis 390/150 - Cena nowego to koszt 180zł. Moja proponowana to 130-140(ew. do negocjacji). *JAXON INSPIRA 360/60-180 - Cena nowego to również koszt 180zł. Moja proponowana 120-140(ew. do negocjacji) Do kijków mam gwarancje. Zdjęcia jeśli ktoś by sobie życzył, to wysyłam na pocztę e-mailową. Pozdrawiam i zapraszam do kupna Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem również pokrowca lub torby to zapraszam do tego tematu JAXON - Torba oraz pokrowiec 2-komorowy 135cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 26 Maja 2013 Autor Share Napisano 26 Maja 2013 Sprzedany KONGER Grandis 390/150. Więc gdyby ktoś potrzebował jeszcze feedera, to pozostaje jaxon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi