dj_martin_ Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 czy mogę opłacić składkę w maju lub w czerwcu by łowić ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Oczywiście, że możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieluch Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Tylko że płacąc w maju lub później zapłacisz dodatkowo ponownie wpisowe tzw. gapowe Dlatego na przyszłość staraj się płacić do końca kwietnia - bo po co wyrzucać pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 dzięki za informacje wiecie narazie przy kasie nie jestem ale teraz po wypłacie opłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 To gapowe to chyba zależy od koła, u mnie w kole przy opłacaniu, tłumaczyli "nowemu" że za rok nie będzie wpłacał już wpisowego o ile nie będzie miał rocznej przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieluch Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 kasko43 możliwe że nie chcieli go zniechęcać Odkąd sięgam pamięcią zawsze było gapowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi