Gość Święty Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Witam, czy ktoś był już na jakiś odcinkach pilicy?? inowłodz, spała, łęg, tomaszów, domaniewice?? jakiś drapieżnik chodzi?? okoń, boleń? woda duza?? w poniedziałek jade na warte a jutro mam wolne wiec niewiem czy nie wyskoczyć na 4h na pilice?? dajcie znaka:P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Witam, czy ktoś był już na jakiś odcinkach pilicy?? inowłodz, spała, łęg, tomaszów, domaniewice?? jakiś drapieżnik chodzi?? okoń, boleń? woda duza?? w poniedziałek jade na warte a jutro mam wolne wiec niewiem czy nie wyskoczyć na 4h na pilice?? dajcie znaka:P pozdrawiam witam serdecznie mieszkam w zabrzu i te wakacje spedzam we wsi wólka kuligowska chciałbym zapytac gdzie mozna posiedzieć za leszczem i jakie przynety stosowac z góry dziękuję i pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom79 Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 hej i nikt mi nie pomoże a w piątek juz jade poradzcie coś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi