Mariusz1 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Ma ktoś może jakiś namiar na Wykaz Ochronny Ryb Okręgu Katowickiego, obiecałem koledze początkującemu że znajdę na Internecie lecz jakoś mi to nie wychodzi. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 w RAPR masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Można linka do strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Moze troche wlasnego zaangazowania Znalezienie zajelo mi ok 10s google.pl i magiczne slowo kluczowe RAPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Masz kartę wędkarską i zadajesz takie pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 18 Maja 2013 Autor Share Napisano 18 Maja 2013 Stronę znalazłem juz dawno lecz gdzie wykaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Na stronie http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/1/cms/szablony/73/pliki/rapr.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi