szczupaczek20 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Witam, szukam kogoś kto chciałby pojechać ze mną (mam 13 lat) na obóz wędkarski. Osoba w wieku 10-14 mieszkała by ze mną w jednym domku. Opis wyjazdu: http://www.ecotravel.pl/oferta,45995644,polska,zamrzenica,osrodek-wypoczynkowy-lesne-ustronie-polska-bory-tucholskie-zamrzenica,kolonia-i-oboz-wedkarski.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Eee... a zapłaciłeś już za niego? Rozumiem, że jedziesz pierwszy raz... Przejdę od raz do rzeczy. Byłem tam 2 albo 3 lata temu i krótko mówiąc: BEZNADZIEJA. Nic przydatnego się nie nauczysz, połowa rzeczy jest tylko na papierze, słaba organizacja, kadra, ale nie to jest jeszcze najgorsze... W skali od 1 do 10 daję słabą 3. I do tego ta cena... nie warto. Zresztą jak jesteś ciekawy jak było, to napisz mi na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczek20 Napisano 22 Maja 2013 Autor Share Napisano 22 Maja 2013 Dzięki po tej opini chyba nie pojade, no i cena sporo za wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 oj tak.Ja za 1000zł jak chcesz to Cię wszystkimi metodami nauczę łowić ...zostaje ci 600 w kieszeni.A ryb nałapiemy co nie miara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi