Sand Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Z tego co się orientuję to temat chyba był już kiedyś wałkowany na forum. Niestety jak na razie nie byłem w stanie znaleźć żadnych konkretnych namiarów. Być może czegoś takiego po prostu niema. Szukam rzetelnego serwisu bądź też osoby prywatnej w której ręce można bez obaw oddać do naprawy kołowrotki z wyższej półki. Parę razy korzystałem z usług chyba najbardziej znanego w internecie fachowca i prawdę mówiąc średnio jestem zadowolony z jakości jego napraw. Konkretnie szukam kogoś kto zna się na kołowrotkach Daiwy i Shimano. Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 27 Maja 2013 Share Napisano 27 Maja 2013 a jak sie ten najbardziej znany fachura nazywa? byśmy wszyscy omijali ? co do : "Konkretnie szukam kogoś kto zna się na kołowrotkach Daiwy i Shimano" to albo daiwa albo shimano bo obydwie firmy maja swoich guru w Polsce .. na pw wysłałem Ci namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi