Mariusz1 Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 Byłem wczoraj na powyższych zbiornikach zarybione zostały znaczna ilością karpia lecz niestety nie chcą one brać. Jedyne co wyciągnąłem to dwie płotki na Leśnym 24, 26cm wróciły do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 1 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Dziś na Leśnym zostałem mile zaskoczony wziął mi piękny lin 48cm, nie sądziłem iż są tam takie okazy. Mam pytanie na co łowi się tam płoć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 28 Sierpnia 2013 Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Odnośnie Leśnego... Wielu wędkarzy zasiaduje tam w weekendy ? Pytam, bo być może sie wybiore i nie chciałbym wrócić do domu z braku miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2013 Byłem kilka razy w niedzielę i miejsca było sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam jakie miejsce tam polecacie przed mostkiem jak sie wchodzi do parku czy za nim blize smugu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 gdzie to jest dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja wędkuje po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Ale mi chodzi o zbiornik , gdzie on się znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 znajduje sie na terenie parku na kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Lepiej zasiąsć na Leśnym czy Smugu? I jakie metody wędkowania sie sprawdzają na powyższych wodach ? Planuje jutro kilkugodzinną zasiadkę i każde info na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 jak sytuacja na leśnym bardzo zarośnięty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 wczoraj wycieczka po lesnym i na balatonie zdecydowanie widok z mosku na lesnym 4 karpi byl najlepszy 3 mniejsze ale jeden obstawiam na okolo 10kg lecz wogole bran nie ma jak sie pyalem wedkarzy miejscowy mowi ze sporadycznie wzdregi i plotki sie trafiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 wybiera sie ktos dzisiaj na lesny na nocke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seop1906 Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 na lesnym cicho z bialorybu same plotki male dzisiaj i 3 szczupaczki najwiekszy 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi