Braciu17 Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Witam gdzie w Szczecinie można połapać tak bez karty wędkarskiej ? często wędkuje na Gliniankach w miarę wolnego czasu, oczywiście słyszałem ze tam jest spora ryba i zwłaszcza ciekawi mnie opinia ze jest tam duży sum i spory szczupak, jezeli ktos tez tam uczęszcza i na inne tego typu łowiska to proszę o info gdzie można pomachać spiningiem ewentualnie polapac na grunt. dzięki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 gdzie w Szczecinie można połapać tak bez karty wędkarskiej ? Zgodnie z prawem to albo we własnej wannie albo na łowisku komercyjnym, to drugie najbliżej masz w Jezierzycach http://jezierzyce.tnb.pl/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Rozlewisko bedargowo,za cmentarzem .Sprawdź na google,japoniec,okoń,lin,wzdręga sa tam na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Czerwca 2013 Share Napisano 9 Czerwca 2013 fix-bud, i tak nie wolno tam łowić bez karty wędkarskiej. Bez wykupowania zezwolenia owszem, ale białą kartę musi mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Według mnie korzystniej by było zrobić karte wędkarską i jeśli zależy Ci na oszczędnościach wykupić np. zezwolenie sumowskie , a nie wykupywać pzw, ale zrobisz jak zechcesz . Wiem, że karte możesz zrobić u mnie w Policach w sklepie wędkarskim jakbyś się zdecydował daj znać podam Ci namiary na ten sklep:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi