CHELEK Napisano 7 Czerwca 2013 Share Napisano 7 Czerwca 2013 Witam poszukuje instrukcji obsługi do Echosondy Hummbirda Piranha Max 20 w języku polskim bo w jez Angielskim już mam ale nie bardzo u mnie z technicznym angielskim .Piszcie n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwykly_michal Napisano 8 Czerwca 2013 Share Napisano 8 Czerwca 2013 Witam poszukuje instrukcji obsługi do Echosondy Hummbirda Piranha Max 20 w języku polskim bo w jez Angielskim już mam ale nie bardzo u mnie z technicznym angielskim .Piszcie n Znajomosc angielskiego nie jest obowiazkowa Przynajmniej nie popisujesz sie znajomoscia pojedynczych slowek jak niektorzy specjalisci na tym forum Probowales uzywac tlumacza w przegladarce Wydaje mi sie ze powinno pomoc, zrobi troche bledow gramatycznych i nie przetlumaczy wszystkiego ale bedzie Ci latwiej niz po angielsku. Jesli bedziesz mial problem z jakims fragmentem moge zaoferowac pomoc, wyslij mi prywatna wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi