jaro1981 Napisano 16 Czerwca 2013 Napisano 16 Czerwca 2013 witam wszystkich wedkarzy chcialm podpytac o ta wode bede tam pierwszy raz i nie wiem jak sie nastawic jaka metoda bede wedkowac z brzegu , z gory dziekuje za podpowiedz Cytuj
Mike_Mil Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 nawet namiotu nie rozłożysz.... straż kilka razy dziennie,ale o wszystko się doczepiają... polowić można z brzegu na gruntówkę,albo na odległościówkę płocie,węgorze,leszczyki no i można zastawić się w nocy na suma ja łowiłem na pęczak,białe robaki,pinkę i na rasówki Cytuj
jaro1981 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Napisano 17 Czerwca 2013 dzieki za info a powicie jak tam z dojazdem nad sama wode dojade z kazdej strony jest dojazd Cytuj
Mike_Mil Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 najbliżej podjedziesz od str tamy i lasu,ale jak dojechać-bedziesz musiał pytac miejscowych....tylko nie daj Boże nie przejezdżaj poza szlabany........ Cytuj
jaro1981 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 dzieki kolego bede tam w sobote jak uda mi sie cos wyciac to ci zamelduje Cytuj
jaro1981 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 witam bylem w sobote na tym zalewem troche ze spiningiem pochodzilem parenascie nie duzych okonkow zlapalem wszystkie nie wieksze niz 20 cm,woda chyba nie zbyt czysta z lasu jakies dziwne strumyki plyna ,zalatuje od czasu do czasu jak by szambo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi