jaro1981 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 witam wszystkich wedkarzy chcialm podpytac o ta wode bede tam pierwszy raz i nie wiem jak sie nastawic jaka metoda bede wedkowac z brzegu , z gory dziekuje za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 17 Czerwca 2013 Share Napisano 17 Czerwca 2013 nawet namiotu nie rozłożysz.... straż kilka razy dziennie,ale o wszystko się doczepiają... polowić można z brzegu na gruntówkę,albo na odległościówkę płocie,węgorze,leszczyki no i można zastawić się w nocy na suma ja łowiłem na pęczak,białe robaki,pinkę i na rasówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1981 Napisano 17 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2013 dzieki za info a powicie jak tam z dojazdem nad sama wode dojade z kazdej strony jest dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 najbliżej podjedziesz od str tamy i lasu,ale jak dojechać-bedziesz musiał pytac miejscowych....tylko nie daj Boże nie przejezdżaj poza szlabany........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1981 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 dzieki kolego bede tam w sobote jak uda mi sie cos wyciac to ci zamelduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1981 Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2013 witam bylem w sobote na tym zalewem troche ze spiningiem pochodzilem parenascie nie duzych okonkow zlapalem wszystkie nie wieksze niz 20 cm,woda chyba nie zbyt czysta z lasu jakies dziwne strumyki plyna ,zalatuje od czasu do czasu jak by szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi