snsokol Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Myślałem właśnie o dalszej północy, kiedyś widziałem fajny filmik na youtube i od tamtego czasu chcę tam pojechać, mówiąc o dzikich mam na myśli zwłaszcza jakieś stosunkowo niewielkie jeziorka w lesie z dala od cywilizacji ;d, kusi mnie skorzystać z Novasolu i samemu coś zaplanować, chociaż dodam, że korzystałem z usług zew przygody i nie dość, że cena naprawdę bardzo w porządku to widać, że się naprawdę starają i wszystko dopięte na ostatni guzik, więc odpada stres, że coś pójdzie nie tak ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 8 Października 2014 Share Napisano 8 Października 2014 Jak lubisz wyzwania i przygodę to mozna oczywiscie sie wybrac. Tylko jak juz mowilem , nie wszędzie mozna łowić ,nie wszędzie mozna zaparkować kamperem A jeśli namiot to ...jest takie prawo ze na jeden dzien mozesz sie rozbić prawie wszędzie Oczywiscie powinno sie zapytać najbliższego gospodarza A tak na marginesie , jeśli chodzi ci o dzikość natury to chyba lepszym pomysłem byłaby Finlandia , która słynie z pięknych sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechan Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Witam, czy ktoś z Was posiada mapkę batymetryczną jeziora Vastra Oresjon obok miejscowości Skene? Czy może ktoś z Was tam łowił i powie co nieco o tym łowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 http://djupkartor.blogspot.se/2010/11/barrsjoumln.html?m=1 Tu masz mapke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechan Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki A orientujesz sie jakie ryby tam dominują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 9 Stycznia 2015 Share Napisano 9 Stycznia 2015 Pewnie to co w wiekszosci Rozumiem ze z mapka mogly byc problemy, ale reszte znajdziesz na necie Ja tam nie lowilem Wczesniej podawalem link do info i tam znajdziesz pewnie i te bajorko Pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechan Napisano 12 Stycznia 2015 Share Napisano 12 Stycznia 2015 Jednak nie mogę w necie znaleźć nic o żyjących tam rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyswe1 Napisano 13 Stycznia 2015 Share Napisano 13 Stycznia 2015 Wszystko jest na necie .Ja nie bede za ciebie szukal ,bo mi sie nie chce Pierwsze lepsze z brzegu !!!! http://www.vastsverige.com/sv/mark/products/85435/Vastra-och-Ostra-Oresjoarnas-fiskevardsomrade/ http://www.vattenagarna.se/softadmin.aspx?page=5123&menu=5130 Widze ze mapke batymetrysczna kupisz na miejscu za 100kr Jest ladny pikus 10 kg cos tam rekord i to wlasnie na Lewym bajorze Wrzuc wujkowi googel tlumaczenie i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciechan Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 ok, będę jechał z portu Trelleborg do Goteborg przez Halmstad czyli wzdłuż wybrzeża. Czy orientujesz sie czy występują tam ciekawe miejsca połowić z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiero986 Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Witak kolegów Wędkarzy W tym roku wybieram się z rodzinką na rybki do Szwecji, myślę o okolicach Vaxjo. Z tym wiąże się moje pytanko. jakie jeziorko polecilibyście na spokojny wypadzik rodzinny? Bo widziałem że są na forum osoby znające te tereny. Rybki jakie nas interesują to kolega zębaty ale na sandaczyka też się nie obrazimy. miesiąc to niestety lipiec ale inny termin nie wchodzi w grę Wiem że to pytanie troche ogólne ale każda podpowiedź będzie pomocna. Nie musi to być koniecznie jakieś jezioro moloch jak Ansen. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark5 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Witam! W tym roku w maju wybieram się kolejny raz do Szwecji na rybki,tym razem tak się złożyło że zamieszkam nad małym jziorem Oster-Svan i poszukuję mapy batymetrycznej tego bajorka i sąsiednich Mellan-Svan i Eldan, siedzę już jakiś czas w necie,znalazlem rybostany i inne atrakcje turystyczne,a map niestety nie.Bardzo byłbym kolegom wdzięczny za jakiś link.W tym miejscu szczególnie duży ukłon do Krzysztofa z Olsztyna. Jestem pod wrażeniem Twojej "orientacji w terenie",wynotowałem wszystkie linki które zamieszczałeś na forum,to duża porcja solidnej informacji. Dziękuję! A może łowiłeś nad Oresjo koło Trollhattan albo w szkierach rejonu Udewela?Bardzo możliwe że spędzę tam jeden z tygodni czerwca.Pozdrawiam Wszystkich i życzę udanego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladyred Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 a czy macie jakieś doswiadczenia z casamundo? szukam kogoś kto coś wie na temat tego seriwsu żeby mi potwierdzić czy to co to co tu piszą o casamundo to prawda., z góry dzIeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 9 minut temu, ladyred napisał: a czy macie jakieś doswiadczenia z casamundo? szukam kogoś kto coś wie na temat tego seriwsu żeby mi potwierdzić czy to co to co tu piszą o casamundo to prawda., z góry dzIeki... Z casamundo korzystałem 3 lata temu, gdy spędzałem wakacje we Francji, w tym roku poprzez serwis mam zarezerwowany dom w Chorwacji - to jest pośrednik, który kojarzy wynajmujących i turystów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.h Napisano 11 Czerwca 2016 Share Napisano 11 Czerwca 2016 Witam, Mieszkam w Szwecji, rejon krononbreg. Chętnie pomogę, wyjaśnię, podpowiem. w razie pytan proszę o kontakt na forum bądz krzysztasz@wp.pl. Pozdrawiam Krzystof.h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi