LLJJCOOL Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Witam, mam do sprzedania łódkę wędkarską z włókna szklanego o długości 3,80m. Łódź była nie używana przez cały rok, jest po generalnym remoncie. Stan oceniam na bardzo dobry +. Sprzedaję ją dlatego że nie mam czasu na wędkowanie a łódka zajmuje mi tylko miejsce na podwórku Cena która mnie interesuje to 1100zł - i myślę że jest to uczciwa cena w stosunku do oferowanego towaru. Propozycje i pytania dotyczące łódki proszę wysyłać na email: jjsupron@gmail.com. Rozważę każdą ofertę, pozdrawiam! zdjęcia wysyłam na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLJJCOOL Napisano 3 Lipca 2013 Autor Share Napisano 3 Lipca 2013 Cena spada do 900zł - nikt nie chce dobrej łódki wędkarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLJJCOOL Napisano 4 Lipca 2013 Autor Share Napisano 4 Lipca 2013 Jako że moja skrzynka meilowa pęka w szwach - powraca stara cena 1100zl! Taniej i tak nie kupicie nigdzie indziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Wziąłbym ale podejrzanie tanio. Jak cena wzrośnie to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi